Reported on: TripAdvisor Website in English

Haarlem? A hidden gem! (Lonely Planet)
Haarlem, een heerlijke stad met terrassen, cafés, musea, toprestaurants en kleine eettentjes, bijzondere winkels, markten en theaters. En dan ook nog vlakbij de Noordzeestranden, Amsterdam, Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de Bollenstreek. Een perfecte mix van cultuur en natuur.
Midden in het historische centrum van Haarlem biedt Spaarnedroom drie luxe appartementen, elk met een eigen unieke sfeer:

Spaarne Droom, Spaarne 42, ligt op één van de mooiste plekjes aan de oever van het Spaarne. In het historische trapgevelpand bevindt zich het sfeervolle tweepersoonsappartement.

Spaarne Loft, Spaarnwouderstaat 7, is gevestigd in een oude, volledig gerenoveerde fabriek en biedt plaats aan maximaal 6 personen. Met een inpandige privégarage. Moderne luxe in een authentiek straatje vlak achter het Spaarne.

Turfhuys aan het Spaarne, Turfmarkt 22, biedt een ruim uitzicht over het Spaarne. Ooit een pakhuis voor de opslag van turf, nu een verrassend appartementje voor twee.

Alle Spaarnedroom appartementen liggen op steenworp afstand van bekende toeristische toppers als de Grote Markt, de St.Bavokerk en het Teylersmuseum.  Ook het Frans Halsmuseum, Molen de Adriaan, stadsbos De Hout, winkelstraten en restaurants liggen op loopafstand.
Naar de duinen en het strand is het 30 minuten fietsen of slechts 11 minuten met de trein. Het treinstation van Haarlem  (1 Km) biedt u ook een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam, Alkmaar of Den Haag. Luchthaven Schiphol ligt op 25 autominuten en is ook zeer goed te bereiken per bus.