Reported on: TripAdvisor Website in het Nederlands

Luxe appartement op toplocatie

In het centrum van Haarlem, met inpandige privégarage.

Spaarne Loft ligt in de Spaarnwouderstraat, waar ooit Kenau Simonsdochter Hasselaer woonde. Toen een straat vol scheepsbouwers, smederijen en wagenmakerijen, nu vindt u er o.a. galeries, een echte barbier, exposities, restaurants en enkele speciaalzaken. Een eeuwenoude buurt met smalle straatjes, historische pandjes en omgeven door water. In het centrum, maar rustig gelegen.

Het moderne appartement is gevestigd in een oude, volledig gerenoveerde fabriek en biedt comfort van nu.

Op de begane grond kunt u, zonder extra kosten, parkeren in uw eigen inpandige parkeergarage.

Op de bovenste verdieping bevindt zich de grote loftruimte:
De zeer complete, grote keuken is voorzien van een Nespressomachine, waterkoker, vaatwasser, over/magnetron, koelkast, vriezer en fornuis. Overschalen, servies, glaswerk, bestek, pannen, alles is aanwezig. Een royale tafel biedt plaats aan 6 personen. Kinderstoelen zijn niet standaard aanwezig, maar kunnen wij op aanvraag voor u regelen.

In het zitgedeelte van de loft vindt u luxe audio apparatuur en een grote flatscreen televisie met DVDspeler. Verder een comfortabele bank en fauteuils. De aanwezige houtkachel kunt u in overleg stoken.
Midden in de loft staat een grote kubus waarin de luxe badkamer (met douche, ligbad en twee wastafels) en de wc zich bevinden. Op deze kubus is een zitje met verrassend uitzicht over de gehele verdieping.

In het slaapgedeelte staat het luxe Aupingbed. Elektrisch verstelbaar, met goede matrassen en comfortabele dekbedden. Wanneer u met 5 of 6 personen komt plaatsen wij 1 of 2 bijzetbedden van goede kwaliteit op de kubus en/of in de extra slaapkamer. De extra slaapkamer bevindt zich op de eerste etage en heeft een comfortabel elektrisch verstelbaar Aupingbed.

In het gehele pand kunt gebruik maken van gratis WIFI.
De eerste en tweede verdieping zijn eenvoudig bereikbaar via brede, goed begaanbare trappen. Komt u met kleine kinderen dan kunnen wij op verzoek een traphekje plaatsen.