Reported on: TripAdvisor Website in het Nederlands

Gezellig appartement op toplocatie

Een heel pand aan het Spaarne! Ook te boeken inclusief ontbijt.

Turfhuys aan het Spaarne ligt aan de rivier het Spaarne, aan de Turfmarkt. Het verrassende appartementje van nu was ooit eens een turfpakhuis. Hier werd de turf opgeslagen nadat deze via het Spaarne was aangevoerd. In het pandje zijn nog herinneringen uit die tijd aanwezig. Een oud pand, maar met hedendaags comfort!

Op de begane grond vindt u de entree, garderobe en wc. Op de eerste verdieping het zitgedeelte met tv en Pallone fauteuils. U heeft hier, dankzij het grote raam aan de voorzijde, prachtig zicht op de rivier het Spaarne.
De kitchenette is uitgerust met een Nespresso machine, waterkoker, magnetron en koelkastje. Servies, glaswerk, bestek en keukenlinnen is aanwezig. Echt koken gaat niet in de kitchenette, maar in de directe omgeving van het Turfhuys zijn vele restaurantjes voor iedere smaak en in iedere prijsklasse, voor zowel ontbijt, lunch als diner.

De slaapkamer met nieuwe badkamer en suite vindt u op de tweede etage. De comfortabele Aupingbedden zijn verstelbaar. Beddengoed en handdoeken zijn inclusief. De compacte badkamer bevat een Grohe regendouche, wastafel en wc. 
Ook vanuit deze kamer heeft u weer een prachtig uitzicht over het Spaarne.

In het gehele pand kunt u gebruik maken van gratis WIFI.
Parkeren kunt u tegen betaling in de nabij gelegen parkeergarage De Kamp, of zonder kosten op zo´n 7 minuten lopen. 
Overnachten in het Turfhuys betekent trappen lopen. Houdt u hier bij boeking rekening mee.